CoolPlay-Server RPG SA-MP

Acesta este forum-ul nostru de SA-MP . Acest server se numeste CoolPlay si vreau sa fac un server mare, cu playeri multi, cu un STAFF matur si demn de acest server.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Taxi Company - Ghidul taximetristului începător

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Taxi Company - Ghidul taximetristului începător la data de Lun Noi 21, 2016 9:00 pm

Admin


Admin
În acest topic sunt prezentate toate informaţiile necesare celor ce vor să devină taximetrist, sau celor ce abia au intrat în această facţiune.

Modelul bunului simţ:
#1. La urcarea în taxi:
"Bună ziua (sau seara), unde doriţi?" / "Bună ziua (sau seara), care este destinaţa aleasă?" / "Unde doriţi să ajungeti?".

#2. În timpul comenzii:
"Doriţi un post de radio?" / "Doriţi să ascultaţi nişte muzică? Dacă da, ce radio doriţi?" / "Aţi dori un post de radio anume?".

#3. La finalizarea comenzii:
"O zi (sau seara) bună!" / "Sper că v-am fost de folos!" / "Apelaţi la noi oricand!".

(!) Grosolănia nu este acceptată în această facţiune.
Aveţi responsabilitatea de a merge pe principiul: "Clientul nostru, seful nostru!"

Informatii pentru pretendenţii Taxi Los Santos:
În momentul în care aţi fost acceptat trebuie sa fiţi pregătiţi să susţineţi testul pentru intrarea in facţiune, dacă aţi aplicat la această facţiune vine de la sine ca voi cunoaşteţi regulamentul si informaţiile de care aveţi nevoie pentru a intra in aceasta.
Încercaţi să îndepărtaţi toate mijloacele ce ar putea duce la deconectarea voastră de pe server în timpul testului, la a doua deconectare in timpul testului sunteti respinsi.
Încercati sa evitati in aplicatiile voastre de la descriere: "sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata", "pot spune ca am o minte cam anormala deoarece tin minte orice lucruri...", "ofer si pretind RESPECT" (scris fix asa, cu caps). Daca observ aceste sintagme sunteti automat respinsi.
Încercaţi să scrieţi corect gramatical in timpul testului, (folosiţi virgula, scrieţi cuvintele întregi), avem dreptul de a ne selecta membrii după orice fel de criteriu.
Dacă veţi fi acceptat nu este nevoie să cautaţi un tester, liderul / co-liderul va trimite automat un tester către dumneavoastră.
Dacă în timpul testului veţi greşi, nu solicitaţi răspunsul corect, veţi primi răspunsurile corecte la finalul testului.

Vezi profilul utilizatorului http://coolplayforum-com.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum